Home / Binnenland / Zeeland / Fietser overleden bij ongeluk met vrachtwagen

Fietser overleden bij ongeluk met vrachtwagen

Middelburg – Donderdagmiddag ontstond in de bocht van de Poelendaelesingel met de Poelendaeleweg een ongeval tussen een vrachtauto en een fietser. De 74-jarige fietser uit MIddelburg overleed ter plaatse.

Het ongeluk gebeurde rond 14.25 uur. De politie onderzoekt de oorzaak van het ongeluk en de identiteit van de fietser. Zo wordt onder andere een sporenonderzoek ingesteld. De vrachtwagenchauffeur en enkele getuigen hebben op het politiebureau een verklaring afgelegd. Aan hen is slachtofferhulp aangeboden.

Update: Het betreft een 74-jarige man uit Middelburg. Een familieagent begeleidt de nabestaanden.

Bekijk ook

Man aangehouden voor rijden onder invloed

Middelburg – Agenten hebben vrijdag 22 oktober rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij …