Home / Binnenland / Zeeland / Politie: ‘Wie herkent deze sporttas van overval Hrieps’

Politie: ‘Wie herkent deze sporttas van overval Hrieps’


 
Grijpskerke – De daders van de brute overval in Grijpskerke hebben bij de woning een sporttas met sponsornaam achtergelaten. De politie zoekt mensen, die meer over deze tas kunnen melden.

Zondagmorgenvroeg 12 mei jl. werd door drie gemaskerde mannen een overval gepleegd op de bewoonster van de woning aan De Keizerstraat, nadat zij een ruit hadden vernield. De overvallers maakten een fors geldbedrag buit en vluchtten in een auto.

Sporttas

De politie is sinds die tijd met een uitgebreid rechercheonderzoek bezig en kan nu bekend maken dat de overvallers een zwarte sporttas met het opschrift in oranje letters Sporthuis Maartense Lange Noordstraat Middelburg hadden meegenomen, vermoedelijk om de buit te vervoeren. Deze sporttas met een ritssluiting, twee handgrepen en een schouderhengsel is bij de woning achtergelaten. Vanwege het onderzoeksbelang is deze informatie niet eerder gemeld. Deze zwarte sporttas is voor een sporenonderzoek naar het Nederland Forensisch Instituut (NFI) gebracht. De politie zoekt mensen, die meer over deze tas weten. Het is bekend dat het een sponsor tas is. De politie wil onder andere weten wanneer deze tas is uitgegeven, in welke regio, bij welke vereniging en welk sportteam.

Weet u meer over de sporttas?

Verder wil het onderzoeksteam weten of iemand de daders met deze tas heeft zien lopen, voorafgaand aan de overval. Hebt u meer informatie? Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06 – 1220 7006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie altijd zaaknummer 2019109277.

Bekijk ook

Man aangehouden voor rijden onder invloed

Middelburg – Agenten hebben vrijdag 22 oktober rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij …