Home / Binnenland / Zeeland / Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving

Politie zoekt getuigen van gewelddadige beroving

Axel – De politie is op zoek naar getuigen van een beroving met geweld die gepleegd is in Axel op dinsdagavond tussen 22.30 en 23.30 uur. Hebt u informatie over het feit of hebt u iets verdachts gezien tussen die tijdstippen? Laat het ons dan weten.

Het slachtoffer, een 21-jarige inwoner van Axel, liep tussen bovengenoemde tijdstippen door de Oosterstraat in zijn woonplaats. In die straat werd de man in een personenauto getrokken en daar mishandeld. De auto, met twee mannen erin, is weggereden naar de parkeerplaats aan de Zuivelstraat in Axel. Ook hier werd het slachtoffer mishandeld en bedreigd met een op een vuurwapen gelijkend voorwerp.

Ontsnapt aan belagers

In de Zuivelstraat kon de man uit de auto ontsnappen en wegkomen van zijn belagers. Hij is naar zijn woning gelopen en heeft de politie in kennis gesteld. Agenten hebben een aangifte opgenomen.

Van de man zijn verschillende goederen gestolen waaronder een horloge en zijn portemonnee.

De politie heeft nog uitgekeken naar de auto, maar deze is niet meer aangetroffen. Vandaag vindt een buurtonderzoek plaats.

Deel uw informatie graag met ons

Wanneer u informatie hebt over het feit, dan kunt u dat de politie laten weten via het algemene telefoonnummer (0900-8844) of via What’s App (06-12207006). Als u informatie hebt, maar u wilt liever niet met de politie praten, dan kunt u uw bevindingen doorgeven via Meld Misdaad Anoniem. Dat kan via de website (www.meldmisdaadanoniem.nl) of telefonisch via 0800-7000. Vermeld bij uw contact graag zaaknummer 2019-259825.

Bekijk ook

Motorrijder zwaar gewond bij aanrijding

Vlissingen – Bij een eenzijdige aanrijding is een motorrijder afgelopen nacht zwaar gewond geraakt. Kort …