Home / Binnenland / Zeeland / Drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij steekincident

Drie verdachten aangehouden voor betrokkenheid bij steekincident

Middelburg – Maandagavond rond 20.30 uur meldden getuigen dat er een vechtpartij gaande was aan de Loskade in Middelburg.

Eén jongen zou tijdens de vechtpartij gestoken zijn. De verdachten zouden zijn weggerend na het incident. De politie stelde direct een onderzoek in. Het lichtgewonde slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis. Dit betrof een man van 21 jaar, afkomstig uit Middelburg. Hij heeft aangifte gedaan bij de politie.

Met hulp van getuigen, die o.a. beelden hadden van het incident, zijn twee verdachten aangehouden. Dit betreffen een 14-jarige jongen uit Middelburg en een 18- jarige jongen uit diezelfde plaats. Een derde verdachte bleef tot woensdagochtend voortvluchtig. Hij is zichzelf woensdagochtend komen melden op het politiebureau. Daar is hij aangehouden. Dit betreft een 15-jarige jongen uit Vlissingen.

Alle verdachten zijn ingesloten. Ze zitten nog vast en worden gehoord door rechercheurs.

 

Bekijk ook

Gezocht – Wie is deze oplichter in Sint Philipsland?

Sint Philipsland – Deze zaak betreft een cybercrime zaak. Het gaat deze keer om deze …