Home / Binnenland / Zeeland / Autoinbrekers in Opsporing Verzocht

Autoinbrekers in Opsporing Verzocht


 
Terneuzen – Het opsporingsprogramma Opsporing Verzocht toont dinsdag 17 december beelden van twee mannen, die in de parkeergarage Theaterplein vermoedelijk in twee auto’s hebben ingebroken. De hulp van het publiek wordt ingeroepen om het duo te vinden.

Op donderdag 3 oktober jl. ontdekten twee autobezitters dat er in hun auto’s was ingebroken door ruiten te vernielen. Uit de auto’s werden laptops gestolen. Tijdens diezelfde avond werd ook in parkeergarage de Stadspoort aan de Piet Heinstraat in Goes in twee auto ’s ingebroken. Ook hier werden laptops gestolen. Mogelijk gaat het om dezelfde inbrekers.

Opsporingsbericht

Tijdens het politieonderzoek zijn beelden opgevraagd van de vermoedelijke daders. Het is nog niet bekend wie deze mannen zijn. Wie herkent hen? In een speciaal opsporingsbericht staan foto’s van de inbrekers (publicatie dinsdagavond).

Uitzendingen

De live uitzending van Opsporing Verzocht is op dinsdag 17 december, aanvang 20.30 uur op NPO1. Op woensdag 18 december kunt u nog een herhaling van de uitzending bekijken op NPO2 rond 11.55 uur.

Bekijk ook

Gezocht – Wie is deze oplichter in Sint Philipsland?

Sint Philipsland – Deze zaak betreft een cybercrime zaak. Het gaat deze keer om deze …