Home / Binnenland / Friesland / Drie aanhoudingen voor straatroof

Drie aanhoudingen voor straatroof

Tilburg – Dinsdagochtend 14 januari heeft de politie een jongen aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een straatroof op zaterdag 19 oktober op de Reeshofdijk. Hiermee staat het totale aantal aanhoudingen op drie.

De beroving van een 14-jarige jongen vond plaats in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 oktober. De jongen zou op de Reeshofdijk geschopt en geslagen zijn door een aantal jongens. Hierbij zijn ook diverse spullen van hem weggenomen.

Door onderzoek zijn diverse mogelijke verdachten aangemerkt. Op woensdag 8 januari is een 17-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. Op maandag 13 januari is een 16-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. Vanochtend is een derde verdachte, een 17-jarige jongen uit Tilburg aangehouden. Hun betrokkenheid bij dit incident wordt verder onderzocht.

Bekijk ook

Politie houdt 2 verdachten van 3 Eindhovense straatroven aan (2019156231)

Eindhoven – Vanochtend vroeg hield de politie twee mannen (15 en 16 jaar) aan in …