Home / Binnenland / Friesland / Bestuurder onder invloed van drugs

Bestuurder onder invloed van drugs

Geertruidenberg – Een 24-jarige man uit Raamsdonksveer is vannacht, vrijdag 14 februari, aangehouden op verdenking van het rijden onder invloed van drugs.

Agenten kregen rond middernacht een melding van een voorbijganger dat een automobilist op de Centraleweg enkele honderden meters spookreed. Een aanrijding tussen de melder en deze bestuurder kon net worden voorkomen. De agenten troffen de automobilist aan en hadden het vermoeden dat hij onder invloed van drugs was. Hij is aangehouden en op het politiebureau heeft een GGD-arts een bloedproef afgenomen. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. 
 

Bekijk ook

Man met drugs op zak aangehouden

Waalwijk – De politie hield vannacht een 18-jarige man uit ’s-Hertogenbosch aan voor het in …