Home / Binnenland / Zuid-Holland / Gezocht – Politie zoekt getuigen van schietpartij op man en vrouw in Dordrecht

Gezocht – Politie zoekt getuigen van schietpartij op man en vrouw in Dordrecht


 
Dordrecht – Een 43-jarige man en een 35-jarige vrouw uit Sliedrecht zijn gisteravond zwaar gewond geraakt, toen zij op het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht werden neergeschoten. Twee personen op een scooter openden het vuur op het stel. De politie zoekt getuigen.

Het stel wilde zondag 15 maart iets na half tien ’s avonds in de auto stappen op het Van Oldenbarneveldtplein. Daar werd meerdere malen op hen geschoten. De schutters reden weg op een scooter, de slachtoffers zwaar gewond achterlatend. Van de daders ontbreekt ieder spoor. Het gaat om twee in het zwart geklede mannen, op een donkerkleurige scooter, die weg vluchtten richting de Thorbeckeweg.

Bekijk ook

Politie Rotterdam haalt vuurwapen van de straat

Rotterdam – Agenten van de politie in Rotterdam hebben op zaterdag 26 september op de …