Home / Binnenland / Noord-Holland / Gezocht – Dood Gregori Maduro; beloning van 15.000 euro uitgeloofd

Gezocht – Dood Gregori Maduro; beloning van 15.000 euro uitgeloofd

Haarlem – Op dinsdag 7 april 2020 werd het lichaam van de 31-jarige Gregori Lindomar Maduro, oorspronkelijk afkomstig van Aruba, verpakt en verzwaard aangetroffen in het water de Mooie Nel in Haarlem.

Gregori Maduro (ook wel Greg of Lindomar genoemd) was al een aantal jaren in Nederland en verbleef voornamelijk in Haarlem, maar ook op andere plekken van het land. De man is door een misdrijf om het leven gekomen en het onderzoek is nog steeds in volle gang. De recherche is bezig met het in kaart brengen van de laatste periode van zijn leven en is vooral benieuwd of voorafgaand aan de dood van het slachtoffer, conlficten rond zijn persoon waren. 

Bekijk ook

Dode man aangetroffen bij woningbrand

Haarlem – Op dinsdagavond 14 juli was brand ontstaan in een woning aan de Romolenstraat …