Home / Binnenland / Zeeland / Vrouw van ketting beroofd

Vrouw van ketting beroofd

Goes – Op een parkeerplaats van een winkel aan de Westhavendijk is woensdagmiddag een vrouw op brute wijze van een ketting beroofd. De politie vraagt mensen om informatie over de straatrover.

Het incident gebeurde rond 13.40 uur. Een onbekende man rukte plotseling een ketting van de hals van een vrouw, die juist was wezen winkelen. Hij vluchtte op een fiets, die tegen de gevel van de winkel stond. De 40-jarige vrouw uit het Belgische Lint bleef ontredderd achter. Ze raakte niet gewond. De politie is een onderzoek gestart naar deze – voor Goese begrippen – zeldzame straatroof.

Signalement

Het signalement van de man is: ongeveer 1.75 meter en donker gemillimeterd haar. Hij droeg een zwart mondmasker tot over zijn neus, met een witte opdruk. De man was breed geschouderd, niet mager, maar ook niet dik. Hij droeg een grijze hoodie met een rits gesloten, een zwarte broek en zwarte schoenen.

Hebt u meer informatie over de straatrover?

Bel dan met de politie: 0900-8844. Of via het Politie WhatsApp nummer 06-12207006. Belt u liever anoniem: 0800-7000. U kunt ook een tipformulier invullen. Vermeld bij uw reactie zaaknummer 2020183162.

Bekijk ook

Vrouw aangehouden wegens geweld tegen agenten

Vlissingen – Agenten werden woensdagochtend 5 augustus 2020 rond 08.00 uur gestuurd naar een woning …