Home / Binnenland / Friesland / Op heterdaad betrapt

Op heterdaad betrapt

Roosendaal – De politie arresteerde zondagochtend 2 augustus 2020 rond middernacht een verdachte voor het stelen van een katalysator en een verdachte voor het rijden onder invloed.

Agenten zagen van zaterdag op zondag rond 24u00 op de Damastberg een 32-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats onder een voertuig liggen. De politie vermoedde dat hij een katalysator wilde stelen. Ze hielden hem aan. Andere surveillerende agenten zagen rond 00.30 uur op de Burgemeester Prinsensingel dat een bestuurder vreemd rijgedrag vertoonde. De 42-jarige bestuurder uit Roosendaal werkte in het politiebureau mee aan de ademanalyse. De uitkomst was 795 ugl en daarom werd zijn rijbewijs ingevorderd.

Bekijk ook

Illegaal pokertoernooi opgerold

Oosterhout – In een woning aan de Erik Pinksterblomstraat is donderdagavond 6 augustus 2020 een …