Home / Binnenland / Gelderland / Politie zoekt getuigen na vijf branden in Zutphen

Politie zoekt getuigen na vijf branden in Zutphen

Zutphen – In de nacht van zaterdag op zondag is er op vijf plekken in Zutphen brand geweest. Alle branden waren in de wijk Leesten. Een fiets, motorfiets en drie containers gingen in vlammen op. De politie gaat uit van brandstichting en zoekt getuigen.

Bewoners die tussen 05:30 en 07:00 uur iets hebben gehoord of gezien vragen we om zich te melden bij de politie. Ook camerabeelden kunnen bruikbaar zijn om de dader of daders op te sporen. Melden kan via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Gevaar

Een van de uitgebrande containers stond naast een schutting. Door het snelle werk van de brandweer kon een grotere brand worden voorkomen. De politie doet verder onderzoek naar de verschillende zaken en het mogelijke verband tussen de zaken.

^SV

Bekijk ook

Gestolen auto aangetroffen; verdachte aangehouden

Vlijmen – De auto die eerder deze week in Vlijmen met geweld werd gestolen is …