Home / Binnenland / Limburg / Gezocht – Wie herkent deze inbreker?

Gezocht – Wie herkent deze inbreker?

Maastricht – Zondag 12 juli slaat een inbreker zijn slag in een woning op de Looiersgracht in Maastricht. Dat doet hij op klaarlichte dag, terwijl de bewoners thuis zijn. Hij maakt daarbij diverse bezittingen buit, waaronder twee portemonnees.

Op diezelfde zondagavond worden tussen 18.15 en 18.30 uur met de gestolen pinpas aankopen afgerekend bij een winkel op de Stationsstraat in Maastricht. De verdachte is tijdens deze daad vastgelegd. Hij droeg een opvallende jas en een heuptasje met opvallende oranje/rode strepen. Daarnaast droeg hij een zonnebril, pet en blauwe sneakers.

 

Bekijk ook

Internationale actiedag hennepteelt: 14 aanhoudingen en 14 auto’s in beslag genomen

Limburg / Nederland / Spanje – De politie heeft donderdag veertien verdachten aangehouden tijdens de …