Home / Binnenland / Friesland / Politie onderzoekt vuurwerkincident

Politie onderzoekt vuurwerkincident

Tilburg – De bewoners van een woning aan de Rentmeesterlaan zijn vrijdagavond 20 november 2020 rond 22.00 uur opgeschrikt door een vuurwerkincident. Onbekenden hebben, terwijl de bewoners thuis waren, zwaar (vermoedelijk illegaal) vuurwerk door de brievenbus van de woning gegooid.

Hierdoor sneuvelden onder andere diverse bovenlichten van de binnendeuren. Gelukkig raakte niemand gewond. 
De bewoonster heeft aangifte gedaan van poging doodslag en vernieling. Agenten hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld. Medewerkers van de afdeling Forensische Opsporing hebben sporenonderzoek verricht.

 

Bekijk ook

Aanhoudingen voor beroving met vuurwapen

Veldhoven – De afgelopen dagen zijn vier jonge mannen aangehouden in Veldhoven en Eindhoven. Zij …