Home / Binnenland / Friesland / Man gearresteerd naar bedreiging richting bank

Man gearresteerd naar bedreiging richting bank

Bergen op Zoom – De politie heeft dinsdagmiddag 12 januari in de wijk de Bergse Plaat een man aangehouden na bedreigingen richting een bank. In zijn woning werd een neppistool in beslag genomen.

Dinsdagmorgen kreeg de politie een melding dat een man via een hulplijn anoniem een bank bedreigde vanwege financiële perikelen met deze instelling. De politie stelde een onderzoek in en kwam uit bij een man uit Bergen op Zoom. Hij bleek inderdaad klant te zijn bij deze bankinstelling. De man werd rond 16.40 uur bij zijn woning gearresteerd. In het huis vond de politie een neppistool, deze werd in beslag genomen. De man werd voor verder onderzoek naar een politiebureau gebracht.

Geschrokken

Hij legde een bekennende verklaring af. Hoewel hij boos was, was de situatie uit de hand gelopen. Hij was erg geschrokken van zijn arrestatie. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. Hij mocht dinsdagavond het politiebureau verlaten.

Bekijk ook

Man en vrouw aangehouden voor heling auto

Breda – Agenten hebben op de Gijzenveld een vrouw en op de A27 een man …