Home / Binnenland / Friesland / Arrestatie bedrijfsinbraak

Arrestatie bedrijfsinbraak

Oudenbosch – De politie hield donderdag 14 januari 2021 rond 04u15 twee verdachten aan voor inbraak in een bedrijfspand op de Markt.

Een omstander zag donderdag rond 03u45 dat twee mannen metaal, waaronder keukengerei, uit een horecagelegenheid aan de Markt op een aanhanger plaatsen. De politie stelde een onderzoek in en trof de twee verdachten aan. Het gaat om een 35-jarige man uit Sprundel en een 35-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats. Agenten namen aangifte op en arresteerden de verdachten voor inbraak. De goederen zijn aan de eigenaar teruggegeven.

Bekijk ook

Fietsendief valt op door hoge snelheid

Tilburg – Agenten hebben aan de Oerlesestraat een 46-jarige Tilburger aangehouden. Hij bleek op een …