Home / Binnenland / Friesland / Arrestatie witwassen

Arrestatie witwassen

Steenbergen – De politie arresteerde woensdag 13 januari 2021 rond 14u45 in de Koperslagerij een verdachte op verdenking van witwassen.

Agenten gaven op de A4 nabij Dinteloord een bestuurder in een auto met een Frans kenteken een stopteken voor een controle. Ze controleerden in de Koperslagerij zijn autopapieren. De bestuurder, een 37-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats, toonde een geldig Bulgaars rijbewijs. Daarop werd de auto doorzocht en vonden agenten meerdere tassen met tienduizenden euro’s. De bestuurder is aangehouden voor witwassen en het geld is in beslag genomen.

Stockfoto: Tienduizenden euro's in beslag genomen

Stockfoto 

Bekijk ook

Man en vrouw aangehouden voor heling auto

Breda – Agenten hebben op de Gijzenveld een vrouw en op de A27 een man …