Home / Binnenland / Noord-Holland / Drie aanhoudingen voor diefstal Ford Mustang

Drie aanhoudingen voor diefstal Ford Mustang

Sassenheim/Lijnden – De politie heeft in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 januari in Lijnden (Noord-Holland) drie mannen aangehouden van 25, 30 en 33 jaar uit Amsterdam en Badhoevedorp. Ze worden verdacht van diefstal van een klassieke Ford Mustang.

De auto stond in een parkeergarage aan de Snip in Sassenheim. Na de  melding van de diefstal rond middernacht heeft de politie direct in de omgeving naar de auto gezocht.

De meldkamer van Politie Noord-Holland ontving van een oplettende burger een melding dat zich op de Lijnderdijk in Lijnden een aantal mannen verdacht gedroegen bij een Ford Mustang. Agenten kwamen ter plaatse en konden drie verdachten aanhouden. Politie Den Haag doet verder onderzoek.

Bekijk ook

Steekincident supermarkt Helmholtzstraat: jas verdachte vermoedelijk bekend

Amsterdam – Dinsdagmiddag 22 december 2020 werd in een supermarkt aan de Helmholtzstraat in Amsterdam-Oost …