Home / Binnenland / Zuid-Holland / Man gewond na steekincident

Man gewond na steekincident

Vlaardingen – Een 31-jarige man is zondagochtend vroeg gewond geraakt na een steekincident op de Van der Duyn van Maasdamlaan in Vlaardingen. Een 25-jarige vrouw is aangehouden. De aanleiding ligt mogelijk in de relationele sfeer.

Even na half zes ’s morgens vond het incident plaats. Hulpdiensten troffen de gewonde man aan op de straat. Het bleek te gaan om een 31-jarige Rotterdammer. De man is overgebracht naar het ziekenhuis. De vrouw, een 25-jarige Vlaardingse, is aangehouden en overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht.

Bekijk ook

Meerdere wapens aangetroffen in metro, drie jongeren aangehouden

Schiedam – Woensdagavond 24 februari rond half negen ’s avonds hield de politie drie minderjarigen …