Home / Binnenland / Zeeland / Jongeman onder bedreiging wapen beroofd

Jongeman onder bedreiging wapen beroofd

Middelburg – Een 18-jarige jongeman is dinsdagavond 19 januari onder bedreiging met een vuurwapen beroofd. Politie doet onderzoek naar het incident en is op zoek naar getuigen.

Het slachtoffer was rond 22.40 uur samen met twee anderen op een parkeerplaats aan het Podium. Daar komen drie jongens naar hen toe. Een van hen eist onder bedreiging van een op een vuurwapen gelijkend voorwerp een goed uit de auto op. De daders gaan er met de buit vandoor in een auto. De politie doet verder onderzoek en is op zoek naar de daders. Bent u getuige geweest van dit incident? Bel dan met ons via 0900 8844 of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006.  

Bekijk ook

Arrestatie na bedreiging agenten

Goes – De politie arresteerde zaterdag 17 april 2021 rond 00u15 in de Breitnerstraat een …