Home / Binnenland / Friesland / Politie in Eindhoven schiet na dreigende situatie

Politie in Eindhoven schiet na dreigende situatie

Eindhoven – Op de Bisschopsmolen vond vandaag rond 10.00 uur een schietincident plaats. Om een einde te maken aan een dreigende situatie heeft de politie daar geschoten op een man zonder vaste woon of verblijfplaats.

De 26-jarige man raakte hierbij niet levensbedreigend gewond aan zijn been. De politieagenten hebben meteen hulpverlenende handelingen verricht bij hem. De man is naar een ziekenhuis vervoerd met een ambulance.

Onderzoek
De Rijksrecherche onderzoekt deze zaak. Dit is gebruikelijk bij schietincidenten of geweldsinzetten door de politie waarbij mensen gewond raken. Wat betekent zo’n onderzoek van de Rijksrecherche precies? Lees er meer over op onze themapagina.

Bekijk ook

Dealer en koper aangehouden na drugsdeal

Helmond – Gisterenmiddag werden op de Straakvense Bosdijk twee mannen op heterdaad aangehouden bij een …