Home / Binnenland / Zeeland / Babbeltrucdief aangehouden omdat hij in gestolen auto reed

Babbeltrucdief aangehouden omdat hij in gestolen auto reed

Roosendaal/ Bergen op Zoom – De politie heeft dinsdag 9 februari een 43-jarige man aangehouden die al een tijdje gezocht werd in verband met babbeltrucdiefstallen. De verdachte reed in Eindhoven rond in een gestolen auto.

De recherche deed al een tijdje onderzoek naar de man. Hij was na aanleiding van verschillende aangiften van babbeltrucdiefstallen in beeld gekomen. De verdachte zou aan de deur stroopwafels verkopen en dat als smoes gebruiken om mensen ongezien te kunnen beroven. Hij zou in de omgeving van Roosendaal en Bergen op Zoom slachtoffers hebben gemaakt, ook liggen er in Zeeland enkele aangiften van diefstallen waar de man van verdacht wordt. Hij stond al een tijdje gesignaleerd in de politiesystemen en liep tegen de lamp toen hij in Eindhoven rondreed in een gestolen auto. De verdachte is ingesloten voor verder onderzoek.

Bekijk ook

Man aangehouden voor rijden onder invloed

Middelburg – Agenten hebben vrijdag 22 oktober rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij …