Home / Binnenland / Zeeland / Onder invloed van drugs

Onder invloed van drugs

Goes – Woensdagmiddag rond 15.35 uur reden surveillerende agenten door de Van De Spiegelstraat in Goes. Ze zagen een auto rijden waarvan de bestuurder recent was betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Ze besloten een controle uit te oefenen.

De agenten gaven een stopteken en de bestuurder voldeed hier aan. De man, een 23-jarige Goesenaar, werd staande gehouden. De man gaf zelf al aan dat hij joints had gerookt en moest om die reden een speekseltest ondergaan. Hieruit bleek dat hij onder invloed reed van THC, de werkzame stof in hasj en wiet.

De Goesenaar is meegenomen naar het politiebureau. Daar werd van hem een verklaring opgenomen en ook kwam een GGD-arts naar het bureau om een bloedmonster van de man af te nemen.

Dat monster is voor onderzoek opgestuurd naar het NFI. Wanneer de exacte uitslag bekend is neemt een officier van justitie een besluit over de afhandeling van de zaak. De man kreeg een rijverbod van 24 uur.

Bekijk ook

Man aangehouden voor rijden onder invloed

Middelburg – Agenten hebben vrijdag 22 oktober rond 19.50 uur een 30-jarige Vlissinger aangehouden. Hij …