Home / Binnenland / Friesland / Vijf verdachten aangehouden na steekincident

Vijf verdachten aangehouden na steekincident

Schijf – In de buurt van een camping aan de Molendreef in Schijf zijn woensdag rond 19.30 uur drie mannen en twee vrouwen aangehouden. Zij worden ervan verdacht betrokken te zijn bij een steekincident dat een uur eerder plaatsvond. De vijf zijn ingesloten in een politiecellencomplex.

Bij de politie kwam rond 18.30 uur een melding binnen van een ruzie met het steekincident tot gevolg. Een man en een vrouw die op de camping verblijven zouden zijn gestoken door de verdachten. De twee raakten niet levensgevaarlijk gewond. Na behandeling van hun verwondingen konden zij weer naar huis. De twee hebben aangifte gedaan bij de politie.

De mogelijke aanleiding zou een eerder conflict zijn. Dat wordt onderzocht door de politie.

De vijf verdachten worden gehoord door de recherche. Ze hebben de nacht doorgebracht in een cel en zitten nog vast. Het gaat om drie mannen van 21, 22 en 42 jaar. De vrouwen zijn 18 en 20. Alle verdachten verblijven vermoedelijk ook op de camping.

Bekijk ook

Man beroofd door vier jongens, getuigen gezocht

Breda – Man beroofd door vier jongens, getuigen gezocht