Home / Binnenland / Friesland / Politie onderzoekt steekincident Roosendaal

Politie onderzoekt steekincident Roosendaal

Roosendaal – Bij een steekincident in de Televisiestraat op 12 februari 2021 is een 33-jarige man gewond geraakt. De politie heeft nog geen verdachte aangehouden en vraagt getuigen om hulp.

De politie kreeg vrijdag, enkele minuten na middernacht, een melding van een steekincident bij een woning in de Televisiestraat. De verdachte, vermoedelijk een bekende van het slachtoffer uit Roosendaal, belde aan bij de woning. Als het slachtoffer de deur open doet, ontstaat er een woordenwisseling. Wanneer het slachtoffer de verdachte bijna de deur uit heeft geduwd, trekt het slachtoffer een mes en steekt de man neer.

Politie is snel ter plaatse maar de verdachte is dan al gevlucht. Het slachtoffer is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling.

Heeft u iets gezien?

De politie is een onderzoek gestart naar de exacte omstandigheden en toedracht. Wij zijn ook op zoek naar getuigen die mogelijk iets gezien hebben ten tijde van het incident op of rondom de Televisiestraat. Heeft u iets gezien? Meld dit dan bij ons via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Bekijk ook

Man beroofd door vier jongens, getuigen gezocht

Breda – Man beroofd door vier jongens, getuigen gezocht