Home / Binnenland / Noord-Holland / Getuigenoproep verkeersongeval Noorderbreedte

Getuigenoproep verkeersongeval Noorderbreedte

Amsterdam – De politie zoekt getuigen van een eenzijdig ongeval gisteravond 25 februari op Noorderbreedte. Daar is een auto waar drie jongemannen in zaten tegen een boom aangereden.

Rond 20.40 uur vindt het verkeersongeval plaats. Als de hulpdiensten ter plaatse zijn worden de inzittenden, twee mannen van 19 jaar en een man van 18 jaar, met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het voertuig is door de klap zwaar beschadigd. De politie onderzoekt hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren.

Getuigen?

De politie spreekt graag met getuigen die het voertuig, een grijze Volkswagen Golf, eerder hebben zien rijden of het ongeval hebben zien gebeuren. Wellicht zijn er mensen die de velg van het voertuig herkennen. Heb jij nuttige informatie voor het onderzoeksteam? Neem dan contact op via 0900-8844, bel Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of gebruik onderstaand tipformulier.

 

Bekijk ook

Onderdeel schep gevonden in zoektocht vermiste Sumanta Bansi

Scharwoude – Het voorwerp dat het team tijdens de zoekactie naar de vermiste Sumanta Bansi …