Home / Binnenland / Friesland / Hennep en vuurwerk in beslag genomen dankzij anonieme tip

Hennep en vuurwerk in beslag genomen dankzij anonieme tip

Roosendaal – Bij een garagebox aan de Anna Bijnslaan hebben agenten donderdag 25 februari 1000 kilogram illegaal vuurwerk en ook is er ruim 1,5 kilo hennep in beslag genomen. Een 20-jarige Roosendaalse is in verband met de zaak aangehouden.

Een anonieme tip leidde de politie ’s middags naar een woning en bijbehorende garagebox. In de garage werd ruim 1000 kilogram illegaal vuurwerk gevonden. Het vuurwerk is in beslag genomen. Toen agenten bij de garagebox bezig waren zagen ze een vrouw uit een van de woningen in de buurt komen rennen met een tas in haar handen. Ze stapte in een auto en reed weg. De vrouw is uiteindelijk bij de Lindenburg aan de kant gezet. In tas bleek 1,5 kilogram aan henneptoppen te zitten. Daarop is de verdachte aangehouden en de hennep in beslag genomen. Na verhoor is de vrouw weer in vrijheid gesteld. De politie doet verder onderzoek naar de zaak.

Anoniem melden

Tips zijn altijd welkom bij de politie. Anoniem tippen kan via M. Bel 0800-7000 of tip via de site.

Bekijk ook

Man aangehouden voor bedreiging en belediging politieagent

Nieuwendijk – Politiemensen hebben woensdagavond 12 mei 2021 kort voor middernacht bij het politiebureau aan …