Home / Binnenland / Noord-Holland / Gewapende woningoverval Marnixkade

Gewapende woningoverval Marnixkade

Amsterdam – Op zaterdagmiddag 27 februari heeft er een gewapende overval plaatsgevonden bij een woning aan de Marnixkade in Amsterdam. De recherche doet onderzoek en roept getuigen op zich te melden.

Rond 16.30 uur werden de drie bewoners van de woning onder dreiging van een vuurwapen overvallen door nog twee onbekende mannen. Hierbij is niemand gewond geraakt. De overvallers hebben een onbekend geldbedrag meegenomen.

Getuigen en camerabeelden

De recherche is op zoek naar getuigen van de overval. Heeft u iets gezien of heeft u mogelijk camerabeelden (van bijvoorbeeld dashcams of camera’s in de omgeving)? Neem contact op met 0900 8844 of gebruik onderstaande tipformulier om beelden ter beschikking te stellen aan het onderzoeksteam. Anoniem uw tip geven? Neem contact op met 0800 7000.

Bekijk ook

Politie onderzoekt overval op supermarkt en zoekt getuigen

Amsterdam – Een supermarkt aan de Admiraal de Ruijterweg is zondagavond 18 april 2021 overvallen …