Home / Binnenland / Zeeland / Jongeman mishandeld, verdachte aangehouden

Jongeman mishandeld, verdachte aangehouden

Goes – Een 17-jarige jongeman uit ’s-Gravenpolder is maandagavond 8 maart slachtoffer geworden van een mishandeling. Een 15-jarige jongen uit Kwadendamme is aangehouden.

Het slachtoffer kreeg rond 18.15 uur op Van der Spiegelstraat vuistslagen op zijn gezicht waardoor hij ten val kwam. Terwijl het slachtoffer op de grond ligt, wordt hij door de verdachte meerdere keren geschopt. Omstanders grijpen in en alarmeren de politie en ambulance. De 17-jarige jongeman is voor controle naar een ziekenhuis gebracht. Hij heeft aangifte van de mishandeling gedaan. Agenten hebben getuigenverklaringen van voorbijgangers opgenomen. De verdachte zit vast voor verder onderzoek.

Bekijk ook

Gezocht – Wie is deze oplichter in Sint Philipsland?

Sint Philipsland – Deze zaak betreft een cybercrime zaak. Het gaat deze keer om deze …