Home / Binnenland / Noord-Holland / Drie mannen aangehouden voor verboden wapenbezit

Drie mannen aangehouden voor verboden wapenbezit

Egmond aan Zee – De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag in een hotelkamer aan de Zeeweg, drie mannen uit Zaandam aangehouden. De mannen, 41, 42 en 52 jaar, bleken in de hotelkamer diverse slag- en steekwapens te hebben liggen.

Rond 20.30 uur werd de politie gealarmeerd door het hotelpersoneel. De Zaandammers vertoonden agressief gedrag naar het personeel en gasten en een hotelmedewerker wilde met het drietal in gesprek gaan. Toen de medewerker de kamer binnenstapte, zag hij de wapens, stapte de kamer direct uit en schakelde de politie in. Omdat er meerdere wapens in de hotelkamer lagen, werd het Arrestatieteam erbij gehaald. Met behulp van het Arrestatieteam werd het trio aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De wapens zijn in beslag genomen en de recherche heeft deze zaak in onderzoek.

2021076335

 

Bekijk ook

Gezocht – Supermarkt twee keer in tien dagen overvallen Zeilstraat

Amsterdam – Een supermarkt op de Zeilstraat is in tien dagen tijd twee keer overvallen, …