Home / Binnenland / Zeeland / Bestuurder onder invloed van drugs

Bestuurder onder invloed van drugs

Oostburg – Omstreeks 01.15 uur in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 april zagen agenten op de Grote Beer in Oostburg een personenauto rijden met vijf mensen erin. Ze hielden de auto staande.

Alle vijf inzittenden kregen een bekeuring voor het overtreden van de avondklok. De bestuurder bleek onder invloed van drugs te rijden. Hij moest een speekseltest ondergaan. Hieruit bleek dat hij onder invloed was van amfetamine, methamfetamine en cocaine.

De man, een 21-jarige inwoner van Oostburg, is aangehouden. Van hem is een bloedmonster afgenomen. Medewerkers van het NFI onderzoeken het bloedmonster. Als de uitslag van het onderzoek bekend is dan neemt een officier van justitie een beslissingen over de verdere afhandeling van de zaak. Voor dit moment kreeg de man een rijverbod van 24 uur. Hij mag geen enkel voertuig besturen in die tijd.

Bekijk ook

Man gewond in gezicht na vechtpartij

Middelburg – Aan de Breeweg is dinsdagavond 11 mei rond 19.45 uur een man gewond …