Home / Binnenland / Friesland / Twee aanhoudingen na vernielingen

Twee aanhoudingen na vernielingen

Dinteloord – Mogelijk was een zakelijk conflict de aanleiding voor twee mannen (38) uit Dinteloord en Steenbergen om bij een bewoner van de De Ruyterstraat in Dinteloord de schutting, de garagedeur en de buitenspiegel van een auto te vernielen. Deze twee mannen zijn aangehouden en ingesloten in een politiecellencomplex op verdenking van vernieling van die goederen. Ze worden zaterdag gehoord door de politie.

Vrijdagavond rond 20.30 uur meldden getuigen dat twee mannen vernielingen aanrichtten bij de woning van het slachtoffer. Een getuige had de vernielingen gefilmd en toonde de beelden aan de ter plaatse gekomen agenten. Een ander wist waar de twee mannen zich op dat moment ophielden. Agenten gingen naar de opgegeven locatie en hielden de twee mannen aan.

Het slachtoffer deed aangifte van de vernielingen. Ook een ander slachtoffer meldde zich bij de agenten. Hij had een steen tegen zijn gezicht aan gekregen die de mannen kennelijk over de schutting hadden gegooid. Hierdoor liep de man een kleine verwonding op. Deze man gaat ook aangifte doen. De politie onderzoekt de zaak verder.

Bekijk ook

Man rijdt rond met (nep)vuurwapen op zak

Sint Willebrord – Agenten hebben woensdagavond 28 juli rond 22.00 uur een 40-jarige man met …