Home / Binnenland / Limburg / Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

Man gewond geraakt bij steekincident tijdens beroving

Roermond – In de nacht van zaterdag op zondag is een 22-jarige man gewond geraakt tijdens een steekincident. Dit vond plaats op het moment dat twee verdachten het slachtoffer op straat wilden beroven. Zij lieten het slachtoffer gewond achter en zonder enige buit vluchtten ze te voet.

Om 01.15 uur kreeg de politie melding van een beroving. Eenmaal ter plaatse bleek het slachtoffer ook steekwonden te hebben opgelopen. Het slachtoffer werd voor de benodigde medische zorg overgebracht naar het ziekenhuis.

Het plaats delict is momenteel nog onduidelijk, maar het incident heeft zich hoogstwaarschijnlijk afgespeeld in de omgeving van de Marsstraat in Roermond.

Getuigenoproep
De politie is op zoek naar de twee verdachten. Beiden waren jonge licht getinte mannen van 20-25 jaar. Ze droegen een zwart trainingspak en blauwe mondkapjes. Heeft u meer informatie over dit incident of over de twee verdachten? Laat het ons dan weten via 0900-8844 of meld uw informatie volledig anoniem via 0800-7000.

 

Bekijk ook

Man aangehouden na achtervolging met Politie

Roosteren – Donderdagavond heeft er een achtervolging plaatsgevonden. Deze achtervolging eindigde uiteindelijk in een aanrijding. …