Home / Binnenland / Limburg / Aanhouding bij aantreffen verdovende middelen.

Aanhouding bij aantreffen verdovende middelen.

Landgraaf – Landgraaf- In een woning aan de Kakertsweg zijn dinsdag verdovende middelen aangetroffen.

Via een anonieme tip kwam informatie binnen dat er mogelijk verdovende middelen geproduceerd werden in een woning aan de Kakertsweg. Door de politie werd een onderzoek ingesteld in de woning. In de garage en in de woning zijn verdovende middelen (2 kilo cocaïne)  aangetroffen en goederen welke gebruikt kunnen worden bij het persen en versnijden van deze verdovende middelen. Tevens is er een groot geldbedrag aangetroffen. De bewoner is aangehouden en in verzekering gesteld. De verdovende middelen,  het geldbedrag en de productiematerialen zijn in beslag genomen.

Er zijn geen chemicaliën aangetroffen die een gevaar kunnen veroorzaken voor de omgeving.

Bekijk ook

Politie zoekt 55-Jarige vermiste vrouw uit Nuth

Heerlen – Sinds maandagochtend 6 september is de 55-jarige Maria Mertens vermist. Rond 10:00 uur …