Home / Binnenland / Noord-Holland / Gezocht – Politie zoekt tweetal voor poging overval horecagelegenheid Heerhugowaard

Gezocht – Politie zoekt tweetal voor poging overval horecagelegenheid Heerhugowaard

Heerhugowaard – Op donderdag 13 mei hebben twee personen geprobeerd een horecagelegenheid aan de Middenwaard in Heerhugowaard te overvallen. Het tweetal kwam, geheel in het zwart gekleed en met bedekte gezichten, rond 00.20 uur de zaak binnen. Een van hen had een mes vast en de ander een hamer.

De jongeman met de hamer loopt in de richting van de aanwezige medewerker en slaat met het gereedschap op de toonbank. Opvallend is dat het duo vrijwel direct hierna de benen neemt en niets buit maakt. Het tweetal gaat er daarna rennend vandoor in de richting van de Zuidtangent/Schrijverswijk. 

Bekijk ook

Gezocht – Mishandeling station Nieuw-Vennep; herkenning gezocht

Nieuw-Vennep – Op dinsdag 15 juni raakte een 45-jarige man gewond na een mishandeling door …