Home / Binnenland / Zeeland / Politie doet onderzoek naar flinke mishandeling en bedreiging op camping

Politie doet onderzoek naar flinke mishandeling en bedreiging op camping

Kortgene – De politie doet onderzoek naar de mishandeling van een 18-jarige jongen. Die zou woensdagavond 28 juli rond 23.00 uur door meerdere personen mishandeld zijn.

De jongeman, die op een camping aan de Havenweg verbleef, werd op het campingterrein, schijnbaar vanuit het niets door een groep jongeren belaagd, aangevallen en mishandeld. Een andere jongen (15) werd bedreigd.

 

Onderzoek

Agenten kwamen na de melding met meerdere eenheden ter plaatse, maar toen waren de daders al weer vertrokken. Wel spraken de dienders met meerdere getuigen die een verklaring aflegden. Beiden slachtoffers hebben aangifte gedaan. Het 18-jarige slachtoffer hoefde zich, ondanks de fikse mishandeling, niet onder doktersbehandeling te laten stellen.

 

Getuigen

De politie is nog op zoek naar getuigen van de mishandeling en bedreiging. Heeft u iets gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Of vul een tipformulier in. Vermeld daarbij het zaaknummer 2021200696.

Bekijk ook

49 jarige man aangehouden na diefstal van fiets

Middelburg – Een 49-jarige man is vannacht, maandag 13 september, aangehouden op verdenking van diefstal …