Home / Binnenland / Dode en zwaargewonden bij ongeval met spookrijder op A2

Dode en zwaargewonden bij ongeval met spookrijder op A2

Nieuwer Ter Aa – Bij een verkeersongeval op Rijksweg A2 nabij Nieuwer Ter Aa viel vannacht een dodelijk slachtoffer te betreuren. Het gaat om een 31-jarige bestuurder van een personenauto die als spookrijder frontaal op een tegemoetkomende auto botste.

De inzittenden van dat voertuig raakte bij het ongeval gewond. Beiden zijn naar een ziekenhuis vervoerd. Van een van de twee inzittenden (man 49 jaar) is de situatie zorgelijk. Hulpdiensten zijn langdurig bezig geweest om de slachtoffers te bevrijden uit de bij het ongeval betrokken voertuigen. Een Mobiel Medisch Team kwam ter plaatse. De Rijksweg is in beide richtingen afgesloten geweest. Inmiddels is de rijbaan richting Amsterdam weer opengesteld voor het verkeer. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Bekijk ook

Wat gebeurde er vannacht op de Spuikreek?

Rotterdam – Meerdere mensen hoorden vannacht rond 1.45 uur schoten op de Spuikreek. Er was …