Home / Binnenland / Auto beschoten in Hoogvliet; Stel komt met de schrik vrij

Auto beschoten in Hoogvliet; Stel komt met de schrik vrij

Hoogvliet – Even na middernacht, rond 00.25 uur, is een auto beschoten op de Aveling, vlak voor de oprit naar de A15. Op de auto van de slachtoffers werden geen beschadigingen aangetroffen, niemand raakte gewond. Vermoedelijk gaat het om een incident in de relationele sfeer. Naar de verdachte wordt gezocht.

Bij een onderzoek op de plek waar de schoten waren afgevuurd, nabij de Vondelingweg, vonden agenten een aantal hulzen. De twee slachtoffers, een man en een vrouw, deden aangifte en naar de verdachte wordt gezocht.

Getuigen die rond dat tijdstip mogelijk wat gezien hebben of is opgevallen op de Aveling, de oprit of vanaf het parkeerterrein van de McDonalds die daar vlakbij ligt, worden gevraagd contact op te nemen.

Bekijk ook

Wat gebeurde er vannacht op de Spuikreek?

Rotterdam – Meerdere mensen hoorden vannacht rond 1.45 uur schoten op de Spuikreek. Er was …