Home / Binnenland / Mes in beslag genomen na melding geluidsoverlast

Mes in beslag genomen na melding geluidsoverlast

Roosendaal – Rond 02.30 uur in de nacht van vrijdag op zaterdag meldden omwonenden van de Begijnenberg in Roosendaal dat zij last hadden van herrie die veroorzaakt zou worden door jongeren die een feestje hielden. Er zou lachgas gebruikt worden en ook zouden de jongeren drugs bij zich hebben.

Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen vier jongens die direct startten met het opruimen van ballonnen die rondom een bankje lagen waar zij aan het ‘chillen’ waren. De politiemensen controleerden hun identiteitsbewijzen. Toen bleek dat sommige eerder bij de politie in beeld waren geweest in verband met drugsgerelateerde meldingen. Door de agenten werd gevraagd of de jongens drugs bij zich hadden. De jongens haalden gebruikershoeveelheden hennep en xtc tevoorschijn en deden hier afstand van. De drugs zijn vernietigd.

Eén van de jongens (18, Roosendaal) bleek een mes bij zich te hebben. Dat mes is in beslag genomen en de betreffende jongen is aangehouden voor verboden wapenbezit. De jongen is overgebracht naar het bureau en heeft daar een verklaring afgelegd. Daarna mocht hij huiswaarts keren.

Bekijk ook

Man rent met mes achter buurtbewoner aan

Vlissingen – Woensdagavond rond 23.00 uur meldde een bewoner van de Kanariesprenk in Vlissingen dat …