Home / Binnenland / Man (46) aangehouden na 10e keer rijden zonder rijbewijs

Man (46) aangehouden na 10e keer rijden zonder rijbewijs

Sas van Gent – Op de Westdam in Sas van Gent is maandagmiddag een 46-jarige man uit de gemeente Terneuzen aangehouden. Hij was die ochtend voor de tiende keer bekeurd voor het rijden zonder rijbewijs.

In de afgelopen acht jaar kreeg de man negen keer eerder een bekeuring voor dit feit. In augustus van dit jaar werd zijn personenauto al in beslag genomen, toen werd hij voor de laatste keer betrapt.

Maandag is overleg gepleegd met de officier van justitie. In dit overleg is besloten dat de hardleerse man moest worden aangehouden, zijn auto moest in beslag worden genomen en ook krijgt hij wederom een proces-verbaal voor het rijden zonder rijbewijs. De 46-jarige verdachte is ingesloten in een politiecellencomplex en zit daar nog vast.

Bekijk ook

Gezocht – Wie is deze oplichter in Sint Philipsland?

Sint Philipsland – Deze zaak betreft een cybercrime zaak. Het gaat deze keer om deze …