Home / Binnenland / Gelderland / Politie onderzoekt schietincident Nijmegen

Politie onderzoekt schietincident Nijmegen

Nijmegen – In de nacht van 4 op 5 oktober rond 01.00 uur komt bij de politie de melding binnen dat er zou zijn geschoten op een woning aan de Gerrit van Durenstraat te Nijmegen. Bij deze beschieting raakte niemand gewond.

Direct na de melding is de politie een onderzoek gestart, zo is er een forensisch onderzoek verricht en zijn er speurhonden ingezet. Ook doet de politie onderzoek of deze beschieting te maken heeft met eerdere incidenten.

Getuigen gezocht

Graag komt de politie in contact met mensen die iets gehoord of gezien hebben of die anders de politie kunnen helpen in dit onderzoek. U kunt contact opnemen door middel van onderstaand telefoonnummer of tipformulier. Melden kan ook anoniem via Meld Misdaad Anoniem: 0800-6070.

MvS

Bekijk ook

Man aangehouden na berichten op Sky ECC

Zutphen – De politie heeft dinsdagochtend 23 november een 38-jarige man uit Zutphen aangehouden in …