Home / Binnenland / Noord-Holland / Beschieting café in de Zeilstraat; Amsterdam-Zuid

Beschieting café in de Zeilstraat; Amsterdam-Zuid

Amsterdam – In de nacht van zaterdag 16 oktober op zondag 17 oktober is een pand beschoten in de Zeilstraat. Vooralsnog zijn er geen verdachten aangehouden. De recherche is dringend op zoek naar getuigen.

Omstreeks 03.00 uur zijn buurtbewoners in de omgeving van de Zeilstraat opgeschrikt door knallen. Meerdere politie-eenheden zijn ter plaatse gegaan en treffen kogelinslagen aan in een café aan de Zeilstraat. Agenten hebben in de omgeving gezocht naar verdachten en slachtoffers. Daar is niemand aangetroffen. Medewerkers van de Forensische Opsporing en recherche troffen echter  wel bloedsporen op de stoep aan. Deze zijn veiliggesteld.

Het is erg onduidelijk wat de aanleiding is van het schietincident. De recherche spreekt daarom graag getuigen en buurtbewoners die meer kunnen vertellen over wat er zich heeft voorgedaan. Heeft u meer informatie over dit schietincident? Of beschikt u over beelden van bijvoorbeeld een mobiele telefoon dan spreekt de recherche u graag. Neemt u alstublieft contact met ons op en verwijs naar proces-verbaalnummer PL1300_2021212807.

Bekijk ook

Minderjarige jongen aangehouden met stroomstootwapen

Purmerend – Een 13-jarige jongen uit Purmerend is op woensdagavond 24 november aangehouden. Hij was …