Home / Binnenland / Zeeland / Pinner met gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

Pinner met gestolen bankpas in Opsporing Verzocht

Axel – De Zeeuwse politie toont dinsdagavond 19 oktober in het opsporingsprogramma beelden van een man, die met een gestolen bankpas pint. Deze is gestolen bij een inbraak aan de Van Middelhovenstraat in Axel.

Op 18 december 2020 werd ingebroken in de woning door een raam te forceren. Het hele pand werd doorzocht. Vervolgens werd bij twee geldautomaten gepind met de gesloten pas. De beelden van de bewakingscamera’s zijn opgenomen bij een bank in Hulst en een bank in Veenendaal. De politie hoopt dat er mensen zijn die de man (ZWB-005) op de beelden herkent. In een opsporingsbericht (publicatie dinsdagavond) staan de foto’s.

Uitzendingen

De live uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 19 oktober, aanvang 21.20 uur op NPO1. Op woensdag 20 oktober wordt het programma rond 13.20 uur herhaald via NPO1.

Bekijk ook

Twee jongens gearresteerd voor steekpartij

Middelburg – In een woning in de wijk Dauwendaele zijn woensdagavond 12 januari twee jongens …