Home / Binnenland / Noord-Holland / Aanhouding na integrale controle in Hilversum

Aanhouding na integrale controle in Hilversum

Hilversum – Bij een integrale controle in Hilversum is maandag 25 oktober 2021 een aanhouding verricht. Naast diverse drugsgerelateerde middelen zijn ook een vuurwapen en diverse kogelpatronen aangetroffen.

In samenwerking met de gemeente Hilversum, douane, Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, RIEC en ondermijningsteams van de politie is maandagmiddag op de Stationsstraat en aan de Kleine Drift een controle uitgevoerd bij twee tabakswinkels. (linkje naar persbericht gemeente) Tijdens deze controle zijn verschillende middelen aangetroffen die doorgaans worden gebruikt voor de handel in drugswaren zoals ponypacks, weegschalen en versnijdingsmiddelen. Daarnaast trof men een vuurwapen aan met diverse kogelpatronen.

Verdachte aangehouden
Op basis van verboden wapenbezit en overtreding van de Opiumwet is een 50-jarige inwoner van Hilversum aangehouden. Hij zit momenteel in hechtenis en wordt op donderdag 28 oktober voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Bekijk ook

Voorgeleiding in onderzoek naar aantreffen 440 kilogram MDMA

Amsterdam – Tegen een 39-jarige verdachte van handel in harddrugs is zojuist door de rechter-commissaris …