Home / Binnenland / Gelderland / Beroving Malden

Beroving Malden

Gezocht – Maandagavond 1 november rond 19:00 uur fietste een man op de Bosweg tussen Nijmegen en Malden toen hij zag dat er een grote tak op het fietspad lag. Toen hij de tak aan de kant wilde leggen, zag hij een man uit de bosjes komen. De man mishandelt het slachtoffer en gaat er vandoor op zijn elektrische Gazelle type Orange damesfiets. Hij laat het slachtoffer zwaargewond achter. De dader is weggefietst vanaf de Kluissestraat richting de Scheidingsweg in Nijmegen.

Signalement van de man:
–    Licht getint.
–    Leeftijd: 20 jaar oud.
–    Lengte: 1.86
–    Hij sprak met een Nederlands accent.
–    Hij droeg een donker trainingspak. 
–    Hij had een roodkleurig petje met druk motief op.

De zwart/groene elektrische fiets is op donderdag 4 november rond 14:00 uur teruggevonden in het water onder de Maldense brug aan de Overasseltse zijde. De fiets was voorzien van zwarte fietstassen en een fietscomputer van het merk Bosch, deze zijn niet aangetroffen. 

 

Bekijk ook

Man aangehouden na berichten op Sky ECC

Zutphen – De politie heeft dinsdagochtend 23 november een 38-jarige man uit Zutphen aangehouden in …