Home / Binnenland / Noord-Holland / Verdachte aangehouden na reeks winkelovervallen Amsterdam-West

Verdachte aangehouden na reeks winkelovervallen Amsterdam-West

Amsterdam – Op dinsdagochtend 23 november is een minderjarige verdachte aangehouden na een reeks overvallen gepleegd in de periode van 17 september tot en met 26 oktober 2021 op supermarkten in Amsterdam-West. De recherche is de burger dankbaar voor alle bruikbare tips die de politie na een getuigenoproep heeft ontvangen.

Locaties

De overvaller wordt ervan verdacht in totaal zes overvallen te hebben gepleegd op het Belgi√ęplein, Dijkgraafplein,  de Tussen Meer, Nieuwpoortstraat en Osdorper Ban in Amsterdam-West.

 

Modus Operandi (werkwijze)

De overvaller komt vlak voor de sluitingstijden van de supermarkt binnen en bedreigt het personeel met een groot mes. Vervolgens neemt hij geld weg uit de kassa. De verdachte heeft bij verschillende overvallen diverse kledingstukken en een mes achtergelaten. Het rechercheteam is de verdachte dankzij DNA-onderzoek op het spoor gekomen.

Bekijk ook

Minderjarige jongen aangehouden met stroomstootwapen

Purmerend – Een 13-jarige jongen uit Purmerend is op woensdagavond 24 november aangehouden. Hij was …